Dr. Kovács Milán - Ortocenter Kft.

Dr. Kovács Milán

Elkötelezett sportoló vagyok, sportorvos és ortopéd traumatológus. Ezen kívül sportedző, kung-fu és önvédelmi földharc oktató, korrektív tréner és SMR gyakorlóként működöm.

Ezekből fakadó tapasztalatom arra vezetett, hogy lássam a  mozgásban rejlő életet és az életben rejlő mozgási lehetőségeket.

Az állami egészségügyben töltött évek alatt láttam a rendszer erősségeit és hibáit. A magán szférában is látom ezeket. A rendeléseimen arra vállalkozom, hogy a magán és állami ellátás erősségeit gyűjtsem össze és valósítsam meg.

Szegeden, Algyőn és Mórahalmon is segítek rendeléseimen a hozzám fordulók problémáinak megoldásában 0-120 éves korig. Szemléletem megoldás és mozgás-helyreállítás központú, a mozgás- és manuál terápiákat különösen nagy előnyben részesítem. Minden esetben a szükséges képalkotó vizsgálatokat (RTG, UH, MRI) segítek precízen megszervezni.

Célcsoportom (0-120 évesek) felosztás szerinti programja:

  • 0-12 éves gyerekek: gerinc és sarok tengely szűrése. Ez különösen fontos a terhelés alatt levő sportoló gyerekek estében.
  • 13-20 éves fiatalok: kialakult vagy fent maradt gerincproblémák menedzsmentje, sport specifikus és általános teljes csont-ízületi és mozgató rendszeri tanácsadás. Sérülések menedzselése. Sportpszichológia bevezetése a hivatásossá váló sportolók esetében.
  • 20-60 éves felnőttek: a fentiek figyelembevételével a túl használat és sérülések miatti panaszok okainak felderítése és megoldása, felkészítés a hosszú távú és minőségi sportéletre. Megelőző jellegű egészségépítő oktatás.
  • 60-70 éves korúak: legveszélyeztetettebb korosztály!!! A mozgásban tartás és minőségi nyugdíjas évek elérése a cél. Minden módon, mert ez a hosszú élet kulcsa.
  • 70-120 éves korig: kialakult mozgásszervi panaszok ellensúlyozása, mozgásban tartás és közösségbe járás megtartása, kialakítása.

A rendelőmből csak úgy távozhat bárki, hogy elégedett a történtekkel és valóban épülni érzi az egészségét.

Weboldal: drkovacsmilan.hu

Dr. Kovács Milán - Ortocenter Kft.
Dr. Kovács Milán - Ortocenter Kft.
Dr. Kovács Milán - Ortocenter Kft.

Ortopédia szakrendelés az Ortocenterben